Сашо Карапеев за Никола Стоянчев

Из писмо на Сашо Карапеев

„Здравейте г-н Стоянчев,

Имах нужда от това резюме на срещата в Бургас и благодаря на Бог , че го получавам !

Иска ми се да вмъкна още един детайл за срещата и за мое лично преживяване свързано с нея.

На въпроса какъв здравословен проблем имам, аз отговорих, че нямам някакъв съществен проблем. То е истина, но все пак имах един дребен, но доста стар проблем със свободното ми дишане през носа.

След двете срещи аз дишам така, както никога досега. …

С любов и благодарност !

Сашо Карапеев

Никола Стоянчев в Бургас

След два дни лечебни сесии с лечителя НИКОЛА СТОЯНЧЕВ, записах част от нещата, за които говори лечителя за всички Вас и си мисля : Оценяваме ли, ЛИЧНОСТИТЕ ,които имаме?!

Никола Казва: „Светът е сам, светът е същност, с него можеш да се разбереш! Не можем да впрегнем природата в служба на човека -това е смешно! Но можем да искаме от природата вдъхновение, как по-добре да се проявяваме чрез нея и в нея, за да живеем по –добре! Човекът до теб – „ Първо съм Аз , казва Господ ! Харесва ти или не ти харесва! Внимавай, ако го удариш (човека срещу теб) ще удариш МЕНЕ т..е. себе си. Така сме обвързани по между си, така стоя нещата – където и да замахнеш ще удариш себе си. С каквато и сила да удариш, с такава ще бъдеш ударен. Словото, думите, мислите, са силата , която е създала и създава света – внимавайте как ги употребявате, внимавайте какво излиза от устата ви! Запазете това което Бог е вложил във Вас и тогава ще сте изпълнили всички задължения към своя Творец! Запазете човещината в себе си! Човек означава да останете човеци . В момента в който разпилеете това съдържание искайте бързо помощ ..да се върне във Вас! …Пазете се от завист злоба, укротете малко егото си , дайте си възможност да чуете и други мнения и тогава вземете решение. Една от дарбите които ни прави хора е дарбата свободна воля ! Имено чрез нея грешим! Ако Бог си беше поставил да бъдем само добри, щяхме да бъдем манипулирани ! .А така се чувстваш истински свободен , защото можеш да поемеш към полето на чудесата! Ако искаш бъди лош човек ,какъвто искаш бъди – винаги ще ти се дава -… но ще търпим последици… Бог е всички събития които са били или са ставали ! Постепенно ще стигнеш до извода :този лекар си ти –болестта ти ,ракът е нещо ,което пак си ти ! И от теб зависи тези неща ги няма ! Постепенно ще нарасне ролята на осъзнатия човек ,който осъзнава ,че със своето поведение, мисли ,думи чувства влие на реалността ! Светът е сам и е Господ !Всичко до което се докосваш първо те гледа , познава и разбира след това те допуска да го ползваш –храната ,водата ,тухлите с които изграждаш своя дом !Всичко е живо! Лечението-Това е едно чудо –започва едно чудо! Това до което се докасвате са библейски неща,библейски чудеса..!”

Из лечебната сесия на лечителя Никола Стоянчев- Бургас 29.06.2014

Писмото е представено от Tanya Brusnitcheva

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *