Страничен ефект

Споделено от Мерал

Вчера беше вторник, 12 май,2015 г.  – пореден ден, в който групата ни се събира за дистанционно лечение и медитация с Никола Стоянчев. Вече 3-та година сме заедно – ние, групата и през месец – два Никола. Понякога се събираме тридесетина човека, друг път оредяваме, но с радост мога да кажа, че не сме прекъсвали практиката си (освен по коледните празници, когато и Никола почива) от момента, в който се запознахме с него и чухме истината, за която говори.

Никола нарича себе си духовен лечител. Познавайки естествено и начина му на работа, на мен много ми се иска да го нарека – народен. Но не за това ми е думата днес.

Работейки с Никола, често ми се налага да обяснявам същността на духовното лечение, което се случва чрез него. Едно от нещата, които научих е, че духовното лечение обхваща всички аспекти на нашия живот – и тялото ни, и семейството ни, и децата ни, и родителите ни, и работата ни и всичко, всичко… Хората грешно си мислят, че трябва да имат физически проблем, за да присъстват на духовно лечение. „При мен сте за всичко, което е патология във вашия живот” – казва лечителят. В конкретния случай аз бих добавила: И за просперирането на вашия бизнес :).

Лично познавам хора, които са си намерили работа след среща с Никола. Други споделят, че отношенията в семейството им са се подобрили. Моя много близка приятелка преди около година – след присъствие на лечение се престраши да шофира и подкара колата, която си беше купила преди повече от две години. Не слиза от нея – сега има нов проблем – напълняла, защото не се движела достатъчно пеша 🙂 . Случаите на физическо изцеление са друг факт и друга тема.

Това, което искам да споделя днес с вас е развитието и състоянието на хотела, в който се събира групата ни и в който се провеждат лечебните сесии с Никола Стоянчев. Това не е реклама. Избрахме си хотела (или той избра нас), няколко месеца след неговото откриване. Позната ли ви е онази миризма и усещане за ново и чисто място? Аз вярвам вече и в енергийното му изчистване.

Снощи на входа на хотела видях и снимах тази бележка. Не за пръв път я виждах там. Говорих и със служителите на рецепцията – казаха, че това е нормално явление при тях.

Как и защо ли – в хотела, в който се провежда духовно лечение, се случва именно и това? Оставям отговора на вас.

И както обича да казва Никола на раздяла: Със здраве и дай Боже на всеки хотел – такова посещение!

IMG_20150512_193741

Пенка Пехливанска за Никола Стоянчев

Казвам се Пенка Пехливанска и съм от Силистра. Аз и дъщеря ми Нели не пропускаме нито едно присъствие на Никола Стоянчев в нашия град. Преди година здравословното състояние на дъщеря ми рязко се влоши. Оказа се, че има гноясала киста от кучешка тения в черния дроб. Състоянието и беше повече от критично – органите и започнаха на отказват. Тя изгуби частично зрението си, бъбреците и бяха на предела на възможностите, почти отказали да работят. Нели отказваше операция. Потърсих по телефона помощта на Никола и в часа, в който трябваше да му се обадя, за да му кажа за развитието на положението, дъщеря ми вече беше станала от леглото, можеше да върви и сама беше взела решение да се съгласи на операция. След операцията Нели изпадна в много тежко състояние, което плашеше дори лекарите. Оказа се, че всички органи бяха засегнати от последствията на наличието на гноен процес в организма. Най-зле бяха бъбреците. През цялото това време бях в постоянен контакт с Никола и той винаги успяваше да ме успокои и едно от нещата,той ми каза няма да забравя никога: „Правя това, което Господ дава. Работя и помагам, за да седнете отново майка и дъщеря на една маса заедно”. Нели беше 22 дена в критично състояние в ОАРИЛ. Наложи се втора операция. През цялото време аз имах помощта на Никола, който ни помагаше, работейки си в София, от разстояние, без нито един път да каже: сега съм зает. Напротив, казваше ми: търси ме по всяко време на денонощието. Винаги, след неговата намеса, дори и лекарите бяха учудени от бързото подобряване на показателите от изследванията. Например креатинина в кръвта на дъщеря ми беше дълго време над 380 единици при допустима горна граница за жени – 106. Лекарите настояваха да започнем частична хемодиализа. За няколко дена след помощта на Никола нивото на креатинина драстично се намали и доближи нормалните стойности. Полученият в резултат на усложнението излив на течности в белия дроб се разнесе без да се налага да правят пункция.

Помощта на Никола Стоянчев продължи и след изписването на Нели от болницата до ден днешен. Много исках да му платя за огромната помощ, но той категорично отказа.

Не мога да изразя с думи огромната си благодарност към Никола и неговата дарба,човешка съпричастност към всички хора, които търсят неговата помощ. Никой не може да ме разубеди, че Господ работи чрез него и му е дал дарбата да помага на хората.

Нито един път не сме пропуснали, за да се възползваме още веднъж от неговото обаятелно присъствие в нашия град. Чуя ли, че наближава идването му при нас, аз нямам търпение да го видя отново и да стисна ръкава му на живо.

Дълбок поклон, Никола и огромно благодаря от Нели и Пенка от Силистра.

Венета Иванова за Никола Стоянчев

Венета Иванова от Русе: Имах изтръпване на ръцете и краката. След първото си посещение при Никола Стоянчев почувствах облекчение, изтръпването беше намаляло и почти не се усещаше. След втория сеанс вече нямах никакво изтръпване. Не помня колко време след сеанса – след ден или два, но в един момент усетих, че ръцете и краката ми когато се събудя не са изтръпнали, през деня също не изтръпват.

Също така правех и вечер до 21.30 медитацията, която той ни посъветва да правим.

За четвърти път го посетих днес. Сега идвам заради проблем с гръбнак. В момента усещам, че почти ми е преминало всичко и се надявам повече да нямам болки. Благодаря му много. Дано на всички хора помага така както и на мен.

Венета Попова за Никола Стоянчев

Венета Попова за Никола Стоянчев: Много съм щастлива, че успяхме да имаме детенце благодарение на неговата помощ.

Страдах от силна болка в дясната част на корема в продължение на две години в следствие на операция, която беше направена като част от моите опити да имам дете. Тази болка беше диагностицирана като колит, дисменория, апандисит… За съжаление нито едно лечение и диета не помагаха. Отделно имах поставена диагноза стерилитет. Когато отидох при Никола той ми каза, че ще имам дечица. Досега никой лекар не беше ми казвал такова нещо. Даже заради нестихващата болка в дясната част на корема, която преминаваше и в схващане на дясното бедро не ми препоръчваха изобщо да забременявам.

Mother's loveВ момента имам живо и здраве детенце. Чувствам се много добре. Тази болка която имах при първоначалното си посещение повече не се е появявала.

Сама потърсих начин да изразя своята благодарност към Никола, защото зная, че хората рядко се сещат за благодарят. Много съм щастлива, че успяхме да имаме детенце благодарение на неговата помощ.

Сашо Карапеев за Никола Стоянчев

Из писмо на Сашо Карапеев

„Здравейте г-н Стоянчев,

Имах нужда от това резюме на срещата в Бургас и благодаря на Бог , че го получавам !

Иска ми се да вмъкна още един детайл за срещата и за мое лично преживяване свързано с нея.

На въпроса какъв здравословен проблем имам, аз отговорих, че нямам някакъв съществен проблем. То е истина, но все пак имах един дребен, но доста стар проблем със свободното ми дишане през носа.

След двете срещи аз дишам така, както никога досега. …

С любов и благодарност !

Сашо Карапеев

Никола Стоянчев в Бургас

След два дни лечебни сесии с лечителя НИКОЛА СТОЯНЧЕВ, записах част от нещата, за които говори лечителя за всички Вас и си мисля : Оценяваме ли, ЛИЧНОСТИТЕ ,които имаме?!

Никола Казва: „Светът е сам, светът е същност, с него можеш да се разбереш! Не можем да впрегнем природата в служба на човека -това е смешно! Но можем да искаме от природата вдъхновение, как по-добре да се проявяваме чрез нея и в нея, за да живеем по –добре! Човекът до теб – „ Първо съм Аз , казва Господ ! Харесва ти или не ти харесва! Внимавай, ако го удариш (човека срещу теб) ще удариш МЕНЕ т..е. себе си. Така сме обвързани по между си, така стоя нещата – където и да замахнеш ще удариш себе си. С каквато и сила да удариш, с такава ще бъдеш ударен. Словото, думите, мислите, са силата , която е създала и създава света – внимавайте как ги употребявате, внимавайте какво излиза от устата ви! Запазете това което Бог е вложил във Вас и тогава ще сте изпълнили всички задължения към своя Творец! Запазете човещината в себе си! Човек означава да останете човеци . В момента в който разпилеете това съдържание искайте бързо помощ ..да се върне във Вас! …Пазете се от завист злоба, укротете малко егото си , дайте си възможност да чуете и други мнения и тогава вземете решение. Една от дарбите които ни прави хора е дарбата свободна воля ! Имено чрез нея грешим! Ако Бог си беше поставил да бъдем само добри, щяхме да бъдем манипулирани ! .А така се чувстваш истински свободен , защото можеш да поемеш към полето на чудесата! Ако искаш бъди лош човек ,какъвто искаш бъди – винаги ще ти се дава -… но ще търпим последици… Бог е всички събития които са били или са ставали ! Постепенно ще стигнеш до извода :този лекар си ти –болестта ти ,ракът е нещо ,което пак си ти ! И от теб зависи тези неща ги няма ! Постепенно ще нарасне ролята на осъзнатия човек ,който осъзнава ,че със своето поведение, мисли ,думи чувства влие на реалността ! Светът е сам и е Господ !Всичко до което се докосваш първо те гледа , познава и разбира след това те допуска да го ползваш –храната ,водата ,тухлите с които изграждаш своя дом !Всичко е живо! Лечението-Това е едно чудо –започва едно чудо! Това до което се докасвате са библейски неща,библейски чудеса..!”

Из лечебната сесия на лечителя Никола Стоянчев- Бургас 29.06.2014

Писмото е представено от Tanya Brusnitcheva

Резултат на Станка Енева

Станка Енева присъства на лечебния сеанс с Никола Стоянчев в Шумен на 19 май. Беше третата й среща на живо с него. Дойде със силна болка в лявото рамо, която обездвижваше ръката й. По време на лечението всички присъстващи станаха свидетели на раздвижването на ръката й.

Госпожа Енева бе любезна да сподели резултатите и впечатленията си от лечението си с Никола. Тя е една от участничките в групата за дистанционно лечение в Шумен, което по традиция (както и в Силистра, Русе, Пловдив, Бургас) се провежда всеки вторник. По време на разговора ни след сеанса тя сподели, че редовно провежда лечението си у дома от 21 до 21.30 всяка вечер така, както Никола Стоянчев препоръчва на всички хора, потърсили помощ от него.

Оказа се, че се е простила и с други силни болки. Имала е шипове и в двете пети, като на едната пета шиповете са били 2. Гонартроза на коляното, сега рамото…

Чуйте сами разказа й: