Страничен ефект

Споделено от Мерал

Вчера беше вторник, 12 май,2015 г.  – пореден ден, в който групата ни се събира за дистанционно лечение и медитация с Никола Стоянчев. Вече 3-та година сме заедно – ние, групата и през месец – два Никола. Понякога се събираме тридесетина човека, друг път оредяваме, но с радост мога да кажа, че не сме прекъсвали практиката си (освен по коледните празници, когато и Никола почива) от момента, в който се запознахме с него и чухме истината, за която говори.

Никола нарича себе си духовен лечител. Познавайки естествено и начина му на работа, на мен много ми се иска да го нарека – народен. Но не за това ми е думата днес.

Работейки с Никола, често ми се налага да обяснявам същността на духовното лечение, което се случва чрез него. Едно от нещата, които научих е, че духовното лечение обхваща всички аспекти на нашия живот – и тялото ни, и семейството ни, и децата ни, и родителите ни, и работата ни и всичко, всичко… Хората грешно си мислят, че трябва да имат физически проблем, за да присъстват на духовно лечение. „При мен сте за всичко, което е патология във вашия живот” – казва лечителят. В конкретния случай аз бих добавила: И за просперирането на вашия бизнес :).

Лично познавам хора, които са си намерили работа след среща с Никола. Други споделят, че отношенията в семейството им са се подобрили. Моя много близка приятелка преди около година – след присъствие на лечение се престраши да шофира и подкара колата, която си беше купила преди повече от две години. Не слиза от нея – сега има нов проблем – напълняла, защото не се движела достатъчно пеша 🙂 . Случаите на физическо изцеление са друг факт и друга тема.

Това, което искам да споделя днес с вас е развитието и състоянието на хотела, в който се събира групата ни и в който се провеждат лечебните сесии с Никола Стоянчев. Това не е реклама. Избрахме си хотела (или той избра нас), няколко месеца след неговото откриване. Позната ли ви е онази миризма и усещане за ново и чисто място? Аз вярвам вече и в енергийното му изчистване.

Снощи на входа на хотела видях и снимах тази бележка. Не за пръв път я виждах там. Говорих и със служителите на рецепцията – казаха, че това е нормално явление при тях.

Как и защо ли – в хотела, в който се провежда духовно лечение, се случва именно и това? Оставям отговора на вас.

И както обича да казва Никола на раздяла: Със здраве и дай Боже на всеки хотел – такова посещение!

IMG_20150512_193741

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *